Bakery

Hier moet nog een introtekst komen

Takenpakket

Vrolijk & vriendelijk

Je bent het gezicht van ons bedrijf en creëert een op-en-top gastbeleving zodat onze gasten tevreden hun weg vervolgen. Een vrolijke glimlach en een vriendelijke uitstraling zijn dan ook essentieel om een goede indruk te maken op onze gasten.

Bereiden van broodjes en snacks

Je bereid verse broodjes, snacks en heerlijke koffie voor onze gasten. Daarbij zorg je ervoor dat de producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Kassa

Per dag komen er honderden gasten afrekenen op een tankstation. Als bakerymedewerker ondersteun je het kassateam om pieken op te vangen. Het is daarbij belangrijk om snel en nauwkeurig te werk te gaan zodat gasten spoedig hun weg kunnen vervolgen.

Advies

Je bent het aanspreekpunt voor gasten bij vragen of problemen. Denk hierbij aan het adviseren van de juiste motorolie, het wijzen van de weg of het inschakelen van hulp. Als bakerymedewerker is het daarom belangrijk een probleemoplossend vermogen te hebben.

Verkoop

Bijverkoop is een belangrijk onderdeel van je werk. Door het op een vriendelijke manier aanbieden van speciale acties wordt de winkelomzet verhoogd. Om succesvol te leren bijverkopen volg je diverse trainingen en word je door je leidinggevende gecoacht.

Veiligheid

Als bakerymedewerker ben je medeverantwoordelijk voor de gehele bakery, winkel en het voorterrein. Een veilige omgeving is daarbij prioriteit. Als bakerymedewerker is het belangrijk dat je continue waakzaam bent op onveilige situaties, en gasten aanspreekt bij onveilige situaties zoals roken tijdens het tanken of leveranciers bij het niet dragen van een veiligheidshesje.

HACCP

Door het hanteren van het voedselveiligheidssysteem HACCP wordt de voedselveiligheid van de gasten gegarandeerd. Denk hierbij aan zaken zoals het voldoende wassen van de handen, meten van de temperatuur van koelingen en voedsel en afdekken van voedsel.

Winkelbeheer

Aangezien we dagelijks honderden klanten ontvangen is het schoonhouden van het filiaal een belangrijk onderdeel van het werk. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het schoonhouden van de koffiecorner, de bezoekers- en personeelstoiletten en het dweilen van de vloer.

heb je nog vragen?

Veelgestelde vragen