Carwash

Hier moet nog een intro zin komen

Takenpakket

Advies

Je bent het aanspreekpunt voor gasten bij vragen of problemen. Denk hierbij aan het adviseren van het juiste carwasprogramma, het wijzen van de weg of het inschakelen van hulp. Als verkoopmedewerker is het daarom belangrijk een probleemoplossend vermogen te hebben.

Assisteren

Je ondersteunt het schoonmaakproces door het insproeien van auto met een reinigingsmiddel voordat deze de carwash inrijdt. Daarnaast zorg je ervoor dat de auto op de juiste wijze de carwash inrijdt voor een zo optimaal mogelijk wasproces.

Verkoop

Bijverkoop is een belangrijk onderdeel van je werk. Door het op een vriendelijke manier aanbieden van speciale carwash acties wordt de winkelomzet verhoogd. Om succesvol te leren bijverkopen volg je diverse trainingen en word je door je leidinggevende gecoacht.

Veiligheid

Je bent medeverantwoordelijk voor de carwash en het gehele voorterrein. Een veilige omgeving is daarbij prioriteit. Als verkoopmedewerker is het belangrijk dat je continue waakzaam bent op onveilige situaties en personen aanspreekt bij onveilige situaties.

Schoonmaak

Aangezien we dagelijks honderden klanten ontvangen is het schoonhouden van de carwash en het voorterrein een belangrijk onderdeel van het werk. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het reinigen van de carwash met een hogedrukreiniger of het aanvegen van het voorterrein.

Onderhoud

Als carwashmedewerker zorg je ervoor dat de carwash regelmatig wordt bijgevuld met autowasproducten. Daarnaast verhelp je storingen of schakel je monteurs in. Zo zorg je ervoor dat de carwash operationeel blijft en voertuigen schoon de carwash verlaten.

Administratie

Je werk kent ook enkele lichte administratieve taken. Denk hierbij aan het controleren en invullen van leveringsbonnen. Daarnaast zorg je dat alle checklijsten worden bijgehouden en dat er voldoende schoonmaakmiddelen aanwezig zijn zodat de carwash operationeel blijft.

heb je nog vragen?

Veelgestelde vragen