Management

Ben je stressbestendig en beschik je over een sterk probleemoplossend vermogen? Dan is manager worden op een tankstation misschien wel iets voor jou

Takenpakket

Vrolijk & vriendelijk

Je bent het gezicht van ons bedrijf en creëert een op-en-top gastbeleving zodat onze gasten tevreden hun weg vervolgen. Een vrolijke glimlach en een vriendelijke uitstraling zijn dan ook essentieel om een goede indruk te maken op onze gasten.

Motivatie & coachende houding

Wisselende diensten, honderden gasten per dag en een divers takenpakket maken het werken op een tankstation uitdagend. Als leidinggevende is het dus belangrijk om je medewerkers continue te motiveren en een coachende houding te hebben.

Handen-uit-de-mouwen-mentaliteit

Leidinggevenden in de retail branche zijn geen kantoortijgers. Integendeel, je ondersteunt het kassapersoneel bij plotselinge drukte, steekt de handen uit de mouwen als de winkel moet worden bijgevuld en helpt bij het uitpakken van de vracht.

Stressbestendig

Het werken op een tankstation is een dynamische baan. Er doen zich veel onverwachte situaties voor. Als leidinggevende is het belangrijk dat je de rust bewaard in stressvolle situaties en snel tot handelen over kan gaan zonder het overzicht te verliezen.

Veiligheid

Als manager ben je eindverantwoordelijk voor de veiligheid van het station. Het is essentieel continue waakzaam te zijn op onveilige situaties en medewerkers te trainen en coachen in veilig werken. Daarnaast geef je als manager het juiste voorbeeld.

Gevoel voor gastvrijheid en commercie

In de snel veranderende retailbranche maken managers met een gevoel voor gastbeleving en commercie het verschil. Je bent dan ook continue bezig met het waarborgen van de gastvrijheid en bent de stuwende kracht achter het commerciële succes van het filiaal.

HBO werk- en/of denkniveau

Als leidinggevende is het belangrijk dat je diverse rapportages kan interpreteren en analyseren, om daarmee het filiaal planmatig naar een hoger commercieel plan te brengen. Gezien de complexiteit is een HBO werk- en/of denkniveau vereist.

Teamplayer

Als tankstation manager sta je niet alleen. Je bent de centrale figuur binnen het verkoop- en bakeryteam van je filiaal. Daarnaast overleg je regelmatig met de regiomanager en werk je nauw samen met andere stations managers in jouw regio.

heb je nog vragen?

Veelgestelde vragen