Verkoop

Als kassamedewerker ben je hét gezicht van het tankstation. Je helpt gasten afrekenen en zorgt ervoor dat de winkel tip top in order is.

Takenpakket

Vrolijk & vriendelijk

Je bent het gezicht van ons bedrijf en creëert een op-en-top gastbeleving zodat onze gasten tevreden hun weg vervolgen. Een vrolijke glimlach en een vriendelijke uitstraling zijn dan ook essentieel om een goede indruk te maken op onze gasten.

Kassa

Per dag komen er honderden gasten afrekenen op een tankstation. Als kassamedewerker is het belangrijk snel en nauwkeurig te werk te gaan, zodat gasten spoedig hun weg kunnen vervolgen en kassaverschillen tot een minimum worden beperkt.

Advies

Je bent het aanspreekpunt voor gasten bij vragen of problemen. Denk hierbij aan het adviseren van de juiste motorolie, het wijzen van de weg of het inschakelen van hulp. Als verkoopmedewerker is het daarom belangrijk een probleemoplossend vermogen te hebben.

Verkoop

Bijverkoop is een belangrijk onderdeel van je werk. Door het op een vriendelijke manier aanbieden van speciale acties wordt de winkelomzet verhoogd. Om succesvol te leren bijverkopen volg je diverse trainingen en word je door je leidinggevende gecoacht.

Veiligheid

Je bent medeverantwoordelijk voor de gehele winkel en het voorterrein. Een veilige omgeving is daarbij prioriteit. Als verkoopmedewerker is het belangrijk dat je continue waakzaam bent op onveilige situaties en personen aanspreekt bij onveilige situaties.

Schoonmaak

Aangezien we dagelijks honderden klanten ontvangen is het schoonhouden van het filiaal een belangrijk onderdeel van het werk. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het schoonhouden van de koffiecorner, de bezoekers- en personeelstoiletten en het dweilen van de vloer.

Winkelbeheer

Om de winkelvoorraad op peil te houden ontvangen we dagelijks leveringen. Je controleert de leveringen, pakt de vracht uit, vult de winkel bij en zorgt dat de schappen er strak uitzien. Daarnaast zorg je dat de winkel een verzorgde en opgeruimde indruk maakt.

heb je nog vragen?

Veelgestelde vragen